Brussel krijgt mogelijk plaats in nieuwe wereldeditie Monopoly

De Amerikaanse speelgoedfabrikant Hasbro plant een nieuwe versie van het populaire bordspel Monopoly. Daarbij gaat het niet om het beheren van winkelstraten, maar om steden. Mogelijk zit ook Brussel daarbij.

Wereldwijd zijn tachtig steden voorgeselecteerd. Via de website www.votemonopoly.com kan iedereen stemmen op zijn of haar favoriete stad. De plaatsen met de meeste stemmen komen ook effectief in het spel. 

Brussel zit momenteel ergens middenin het klassement, dus het is nog lang niet zeker dat onze stad erbij zit. Bij een stemming voor een eerder wereldeditie haalde Brussel het overigens niet.

Stemmen kan tot 4 maart. Daarna kunnen ook niet voorgeselecteerde steden zelf hun kans wagen om een van de laatste twee overblijvende vakjes te veroveren.

Op 19 maart - Monopoly bestaat dan exact 80 jaar - maakt Hasbro bekend welke steden een plekje krijgen in de nieuwe wereldeditie Here & Now.

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

 

--- OPROEP. Reageer jij soms op online nieuwsartikels of wil je het wel eens proberen? Doe mee aan het RHETORIC-onderzoek en maak kans op een waardebon. Meer info en inschrijven

 

Lees meer over
BRUZZ Magazine
deze week
deze week
  • Vakantie in eigen stad: 40+ staycation tips
  • Openluchtzwembaden: 4 tips voor verkoeling
  • Wandelen langs de Vijvers
  • BRUZZ in the city
  • Archief
Neem een abonnement