1529 Selah Sue

Couleur Café: Selah Sue moet wijken voor Rode Duivels

© BRUZZ
01/07/2016

Om de supporters van de Rode Duivels niet voor het hoofd te stoten, besliste Couleur Café om het optreden van de Belgische zangeres Selah Sue een half uur later te laten beginnen.

De Belgische nationale voetbalploeg speelt vrijdagavond tegen Wales voor een plaats in de halve finale op het EK in Frankrijk. Een wedstrijd die heel wat Belgen zullen willen volgen, denkt ook Couleur Café. De strijd zal vanaf 21.00 uur te zien zijn op een groot scherm op de festivalweide, vlakbij het hoofdpodium waar Selah Sue om 22.15 uur geprogrammeerd staat.

Omdat dit mogelijk voor dilemma's kan zorgen bij festivalgangers, die zowel fan zijn van de Duivels als van de Leuvense zangeres, kondigde Couleur Café aan het concert met een half uur te verlaten. "Selah Sue zal dus om 22.45 uur starten, net na de wedstrijd van de Belgen, en wordt zo een wonderbaarlijke muzikale viering van onze overwinning tegen Wales!', schrijft het festival op haar Facebookpagina.

Selah Sue in de BRUZZ-bus bij Chantal op Couleur Café

Couleur Café 2016

BRUZZ stond drie dagen in het teken van Couleur Café, op de radio op 98.8 en online. Artikels, video's en de vele studiogesprekken met de artiesten in de BRUZZ-bus vind je verzameld op deze pagina. Bekijk zeker ook het beeldverslag vanop het festivalterrein.

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

Lees meer over: Cultuurnieuws , Couleur Café 2016

Iets gezien in de stad? Meld het aan onze redactie

Site by wieni