Stockverkoop van Modo Bruxellae voor koopjesjagers

Karolien Merchiers
© Agenda Magazine
07/12/2005
De prijzen in de vitrines van de Dansaertwijk liggen vaak een stuk boven het winkelbudget van de modale shopper. Niet iedereen kan het zich veroorloven om twee- à driehonderd euro op te hoesten voor een trui, en het dubbele voor een jasje.

Toch houdt iedere modeliefhebber of -ster er wel van zich eens in een uniek stuk te hullen van een bekende ontwerper. Wie geen zin heeft om te wachten tot de koopjesperiode, kan ieder seizoen naar de stockverkoop van Modo Bruxellae. Deze vindt ook nu weer plaats in de Beursschouwburg, op vrijdag 9 en zaterdag 10 december.

Een twintigtal merken en ontwerpers die in of nabij de Dansaertstraat een winkel hebben, brengen er hun collectieoverschotten aan de man/vrouw, aan flinke kortingen. Traditioneel lokt de stockverkoop dan ook heel wat kooplustigen, dus er op tijd bij zijn is de boodschap. En cash geld meebrengen, want er worden geen bank- of creditkaarten aanvaard. Met een beetje geluk kunt u dan naar uw kerstfeestje in een jurk van Annemie Verbeke of een outfitje van Nicolas Woit, én toch nog wat geld overhouden voor cadeautjes voor de familie.

:: Stockverkoop Modo Bruxellae. Beursschouwburg, A. Ortsstraat 20-28, 1000 Brussel - 02-502.52.64 - info@modobruxellae.be
data: 9 december: 12.00 > 21.00 uur - 10 december: 10.00 > 18.00 uur
tip: cash only !

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

Lees meer over: Cultuurnieuws

Iets gezien in de stad? Meld het aan onze redactie

Site by wieni