| Ann Verreth wordt de nieuwe algemeen directeur van hogeschool Odisee.

Ann Verreth wordt nieuwe directeur van hogeschool Odisee

ZM
© BRUZZ
11/02/2021

Na de paasvakantie gaat Ann Verreth aan de slag als algemeen directeur van hogeschool Odisee. Ze vervangt Joris Rossie, die na drie jaar in november afscheid nam van de hogeschool.

Op dit moment leidt Verreth nog de Associatie KU Leuven, waartoe ook Odisee behoort, maar vanaf 19 april zal ze de leiding nemen over de hogeschool. Verreth was onder meer al voorzitter van het Centrum voor Gelijke Kansen en Racismebestrijding en bekleedde ook verschillende posities binnen het onderwijslandschap, zoals secretaris-generaal van de Vlaamse Hogescholenraad.

“Odisee staat voor belangrijke uitdagingen de komende jaren. Hoe kunnen we onze opleidingen correct profileren? Waar liggen kansen op meer levenslang leren? Hoe kunnen we het studierendement voor onze studenten verhogen? Op die vragen wil ik, samen met al het talent dat binnen Odisee actief is, een krachtig antwoord formuleren”, reageert Verreth.

Ann Demeulemeester, voorzitter van de Raad van Bestuur van Odisee, is verheugd met de nieuwe aanstelling: “Odisee verwelkomt met Ann een dame die het klappen van de zweep kent en de juiste ervaring bezit om een grote organisatie als Odisee met passie te leiden. Ze heeft ook een groot hart voor studenten en studentenparticipatie, wat essentieel is in onze hogeschool. We wensen haar alle succes toe.”

Iets gezien in de stad? Meld het aan onze redactie

Site by wieni