Joris Rossie niet langer directeur Odiseehogeschool

Joris Rossie was algemeen directeur van de Odiseehogeschool sinds mei 2017.

Er komt een directiewissel aan de Odiseehogeschool. De vorige algemeen directeur Joris Rossie is sinds begin november vertrokken en volgens de hogeschool is dat "in onderling overleg" gebeurd. Er loopt nu een nieuwe vacature.

Rossie was directeur van de Odiseehogeschool sinds 2017. Hij volgde toen Mia Sas op, die op dat moment een carrière van veertig jaar aan de instelling achter de rug had. Zelf neemt Rossie toch al afscheid na drie jaar aan de hogeschool. Dat vernam BRUZZ en wordt ons bevestigd door Odisee.

"Het vertrek van algemeen directeur Joris Rossie dateert ondertussen van een zestal weken geleden, dat is in onderling overleg gebeurd", zegt persverantwoordelijke Tom Deschacht van de Odiseehogeschool. "Momenteel loopt er een vacature, nog tot en met 6 december. Ondertussen verzekert het directiecomité de goede continuïteit binnen onze hogeschool."

Vanuit de Raad van Bestuur wil voorzitster Ann Demeulemeester geen verdere commentaar kwijt, behalve dat het vertrek in goede samenwerking is besproken. Rossie was zelf nog niet bereikbaar voor een reactie.

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

 

 

Meer nieuws uit Brussel

Nieuws en cultuur uit Brussel in je mailbox?