Michel Verschueren lijstduwer voor Open VLD Grimbergen

© Maarten Coosemans - BRUZZ
| Michel Verschueren was tot 2003 nog manager van RSC Anderlecht.

Michel Verschueren, oud-manager van RSC Anderlecht, is in oktober lijstduwer voor Open VLD bij de gemeenteraadsverkiezingen in Grimbergen. Dat laat hij zelf weten via Twitter.

Het is niet de eerste keer dat de oud-manager van RSCA een politiek engagement opneemt. Ook in 2014 duwde Verschueren al de liberale lijst van Grimbergen, bij de federale verkiezingen.

Recent kondigde ook Georges Leekens al aan in Oostende naar de kiezer te trekken. "Georges Leekens CD&V-kandidaat in Oostkamp en Mister Michel lijstduwer bij de Open VLD in Grimbergen. Wie van beiden zal de meeste stemmen halen? De Stoere Krijger of de Zilveren Vos?", zo schreef Verschueren op Twitter.

Bij de vorige gemeenteraadsverkiezingen in Grimbergen haalde Open VLD nog 17,8 procent van de stemmen binnen. De partij vormt sindsdien een coalitie met CD&V en Groen.

De liberale lijst wordt dit jaar, net als in 2012, getrokken door Chris Selleslagh, vandaag schepen voor Openbare Werken.

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

 

--- OPROEP. Reageer jij soms op online nieuwsartikels of wil je het wel eens proberen? Doe mee aan het RHETORIC-onderzoek en maak kans op een waardebon. Meer info en inschrijven

 

Lees ook

Nieuws en cultuur uit Brussel in je mailbox?