Vlaams Belang Brussel nodigt Dries Van Langenhove uit

© PhotoNews
| Dries Van Langenhove, Kamerlijsttrekker voor Vlaams Belang in Vlaams-Brabant.

Vlaams Belang Brussel heeft Dries Van Langenhove uitgenodigd om te komen spreken op de Nieuwsjaarsreceptie van de partij in het raadshuis van de Vlaamse Gemeenschapscommissie.

Woensdag raakte bekend dat de uiterst rechtse Van Langenhove opkomt als onafhankelijke lijsttrekker voor de federale Kamer voor Vlaams Belang in Vlaams-Brabant.

Hij is zondag ook te gast in de Lombardstraat, in het raadshuis van de Vlaamse Gemeenschapscommissie, naar aanleiding van de Vlaams Belang nieuwjaarsreceptie.

Ook Bart Claes, de voorzitter van Vlaams Belang Jongeren en Filip Brusselmans, de organisator van de betoging tegen het Marrakeshpact, zullen er een toespraak houden.

"Meer dan ooit staat onze toekomst op het spel en misschien wel nergens meer dan in Brussel. Vlaams Belang wil het tij keren, zeker in de hoofdstad van Vlaanderen. We staan niet alleen, ook de ogen van de jeugd gaan meer dan ooit open. Op onze nieuwjaarsreceptie hebben we dan ook heel wat jong talent kunnen strikken," staat er in de uitnodiging voor de receptie te lezen.

Tijdens de receptie worden de lijsttrekkers voor Brussel bekend gemaakt.

In verdenking gesteld

Eerder op de dag raakte bekend dat Van Langenhove impliciet in verdenking is gesteld naar aanleiding voor inbreuken op de antiracismewetgeving, ontkenning van genocide, en inbreuken tegen de wapenwetgeving in het gerechtelijke dossier rond de Schild & Vrienden, waarvan Van Langenhove de oprichter is.

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

 

 

Meer nieuws uit Brussel

Nieuws en cultuur uit Brussel in je mailbox?