L-Fêtes

Het duo L-Fêtes, Candice en Sofie, speelt al tien jaar in de betere Brusselse clubs. Je kunt het tweetal terugvinden op nichemuziek toegespitste bars en bij openingen van ultra-exclusieve conceptstores. Maar ook op vernissages en modedefilés in zowat heel België.

De twee charmante night-clubbeuses laat een frisse wind waaien in de mannelijke dj-wereld. Met hun groovy mix van disco, fun, 80s, house en chill out hebben ze de hippe en weerbarstige dansvloeren van Brussel, Parijs, Amsterdam, Ibiza en Saint-Tropez al getemd.

Ze mochten al draaien op de slotavond van de America Cup in Valencia, de openingen van Armaniwinkels in Japan en Brussel, het feest van het magazine ELLE en vele andere exclusieve evenementen.

Feestelijk, kwalitatief en scherp: L-Fêtes valt niet te negeren bij het organiseren van de beste nachtelijke cocktailparty’s.

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

Oproep: Lees of reageer je wel eens op online comments, op nieuwssites of social media? Wil jij bijdragen aan een constructief online debat? Doe dan nu mee met het RHETORiC-onderzoek en ontvang een waardebon. Meer info en inschrijven.