TWEEWEKELIJKS OP ZATERDAG

TBA - To Be Announced by Entree, dé radioshow die Brusselse jongeren de speelkans geeft om hun passie voor dj'en te laten shinen op de radio!

Binnen Entree en De Brusselse Jeugdhuizen barst het van het muzikaal dj-talent. We willen deze opkomende dj's graag speelkansen aanbieden, in de hoop dat ze de kans krijgen om hun passie te delen en te schitteren achter de dj-booth. Wie weet vind je tijdens TBA wel jouw volgende headliner voor jouw volgende boite!

Elke aflevering van TBA staat in het teken van diversiteit. Enerzijds proberen we diversiteit in de dj-wereld te promoten op vlak van gender- en culturele diversiteit, anderzijds diversiteit in het aanbod van muziekgenres. We geloven in gelijke kansen voor elke dj, ongeacht achtergrond, geslacht of huidskleur. Onze dj's vertegenwoordigen een zeer divers aanbod waar Brussel bekend om staat, en we willen niets liever dan van de dj-wereld een kleurrijke en inclusieve plek maken.

Tune in en ontdek een nieuwe poule aan talentvolle dj's die Brussel via Entree en De Brusselse Jeugdhuizen te bieden heeft.

Iets gezien in de stad? Meld het aan onze redactie

Site by wieni