Achtervolging op Brusselse ring na overval op Quick in Anderlecht

EDB
© BRUZZ
23/06/2019

Twee verdachten werden zaterdagavond aangehouden door politieagenten van politiezone Zuid nadat er een achtervolging had plaatsgevonden op de Brusselse ring. Dat gebeurde naar aanleiding van een overval op een filiaal van fastfoodketen Quick in Anderlecht.

De overval op het filiaal van Quick in de Olympische Dreef in Anderlecht vond plaats tijdens de nacht van zaterdag op zondag. Twee getuigen waarschuwden nieuwswebsite RTL. “Een auto sloeg op de vlucht, en veroorzaakte een ongeval op de autosnelweg,” werd gemeld.

Politiezone Zuid bevestigde het nieuws aan RTL. “Rond 22.35 uur vond een gewapende overval plaats. Nadien volgde een achtervolging door de politie: de daders waren immers op de vlucht geslagen op de Brusselse ring.”

“Daar zijn ze de controle over hun voertuig kwijtgespeeld. Geen enkel ander voertuig raakte betrokken bij het ongeval. De politie was in staat om de twee verdachten meteen op de Ring in de boeien te slaan,” verduidelijkt de woordvoerder van de lokale politie.

De twee verdachten werden ter beschikking van het parket van Brussel gesteld. Er loopt een onderzoek naar de feiten.

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

Lees meer over: Anderlecht , Samenleving , overval , Quick , Olympische Dreef , Brusselse ring , achtervolging , politiezone Zuid

Iets gezien in de stad? Meld het aan onze redactie

Site by wieni