Adil El Arbi en Bilall Fallah draaien 'Beverly Hills cop'-film

De Brusselse regisseurs Adil El Arbi en Bilall Fallah mogen de vierde "Beverly Hills cop"-film regisseren, zo meldt het Amerikaanse onlinetijdschrift Deadline.

"De studio (Paramount Pictures, red.), producer Jerry Bruckheimer en Eddie Murphy hebben hard gewerkt aan het scenario en alle elementen van de film die ooit voor dit jaar gepland was. Ze hielden van Black en toen ze de filmmakers ontmoetten waren ze gecharmeerd door de ontdekking dat de originele film erg belangrijk voor hen was", zo schrijft Deadline.

De eerste "Beverly Hills cop" verscheen in 1984, en deed Eddy Murphy internationaal doorbreken. In de vierde film, geschreven door Josh Appelbaum en Andre Nemec, kruipt de acteur opnieuw in de huid van agent Axel Foley. Volgens Deadline is het de bedoeling om later dit jaar of begin volgend jaar van start te gaan met de film.

Adil El Arbi en Bilall Fallah wisten vorig jaar met "Black" indruk te maken op het Toronto International Film Festival. Hun tweede film kreeg er een Discovery Award van de jury, die het regisseursduo bejubelde voor hun "duidelijke cinematografische visie".

Eerder dit jaar raakte bekend dat het regisseursduo een misdaadthriller mag regisseren voor de Amerikaanse zender Fox en een pilootaflevering van de nieuwe dramaserie "Snowfall" voor de Amerikaanse zender FX

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

 

 

Meer nieuws uit Brussel
BRUZZ Magazine
deze week
deze maand
  • Yellowstraps: 'Ik kan eindelijk mijn gevoelens kwijt in mijn songs'
  • Stéphanie Blanchoud, le cinéma lui va comme un gant de boxe
  • Moussem Cities: the thriving arts scene of Tehran
  • BRUZZ in the city
  • Archief
Neem een abonnement