Ancienne Belgique is Trump niet vergeten: 'Don't duck for Donald'

© Ancienne Belgique
© Ancienne Belgique

Ook de Brusselse concertzaal Ancienne Belgique speelt in op de komst van president Trump naar onze hoofdstad. ‘Don’t duck for Donald’ verschijnt er sinds vandaag op de lichtreclame voor de ingang van de AB aan de Anspachlaan. Dat is een duidelijke verwijzing naar tekenfiguur Donald Duck, die al in verschillende parodieën werd gelinkt aan de Amerikaanse president.

Donald Trump is in het land en dat zijn ze ook bij de Brusselse concertzaal Ancienne Belgique niet uit het oog verloren. Op de lichtreclame voor de ingang van de AB aan de Anspachlaan verschijnt vandaag de slogan ‘Don’t duck for Donald’, vrij te vertalen als ‘Laat je niet doen door Donald’.

Niet de eerste keer
Het is niet de eerste keer dat ‘The Donald’ gelinkt wordt aan de gebekte tekenfiguur met dezelfde voornaam. Zo werd tijdens de Amerikaanse verkiezingen wel vaker de link gelegd tussen Trump en Donald Duck.

Bekijk hier een paar voorbeelden:

Donald Trump in Brussel

Op 24 en 25 mei brengt de Amerikaanse president Donald Trump een bezoek aan 'hellhole' Brussel. Volg hier alle berichtgeving over zijn bezoek, de tegenbetogingen, de veiligheidsmaatregelen en de impact daarvan op het dagelijks leven in Brussel. LIVECENTER | Donald Trump bezoekt Brussel   

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

 

 

Meer nieuws uit Brussel

Nieuws en cultuur uit Brussel in je mailbox?