Anderhalve maand hinder op Ring tussen Tervuren en Woluwe

© google

Door onderhoudswerken moet het verkeer op de Ring tussen Tervuren en Sint-Lambrechts-Woluwe tot 31 juli in beide rijrichtingen over twee rijstroken. Het was maandagochtend vooral aanschuiven op de Buitenring (met wachttijd 45 min), maar ook op de E411 van Overijse tot Leonard (30 minuten). Het Agentschap Wegen en Verkeer voert onderhoud uit aan het wegdek van de Ring.

De werken vinden plaats tussen de Vierarmentunnel en het knooppunt met de E40 in Sint-Stevens-Woluwe. In beide rijrichtingen wordt de rijweg volledig vernieuwd vanaf de fundering. (Lees verder na de tekening)

© Agentschap Wegen en Verkeer

Het verkeer op de Brusselse binnen- en buitenring moet nog tot en met 31 juli tussen Tervuren en Sint-Stevens-Woluwe over twee versmalde rijstroken in plaats van de huidige drie rijstroken in beide richtingen. Er gelden ook snelheidsbeperkingen. De ochtendspits verliep maandagmorgen vrij moeizaam. Tegen de middag was er nog steeds traag tot zeer traag verkeer richting noord tussen het Leonardkruispunt en Wezembeek-Oppem en richting zuid tussen Zaventem en Tervuren. "We zullen vooral de avondspits goed in het oog moeten houden", klinkt het bij het Vlaams Verkeerscentrum.

Weggebruikers kunnen voor hun verplaatsingen via dit deel van de Ring best de verkeersinformatie op de website van het Verkeerscentrum raadplegen. Bekijk ook onze verkeerspagina

Lees meer over

Nieuws uit Brussel in je mailbox?