Auto belandt op zijn dak in Antwerpsesteenweg

© @zweetsmoel via Twitter

In de Antwerpsesteenweg ging een blauwe auto over de kop. Hoe het ongeval is gebeurd, is nog onduidelijk. De bestuurder en de passagier zijn lichtgewond naar het ziekenhuis gebracht, bevestigt de politie.

Rond 13.30 uur deze middag reed een blauwe Citroën C3 over de Antwerpsesteenweg in Brussel-Stad in de richting van tramhalte Jules de Trooz, tussen de Brabantwijk en Laken.

Vermoedelijk raakte de bestuurder een geparkeerde wagen en sloeg de Citroën C3 daarbij over de kop. “Bij het ongeval raakten vier geparkeerde auto’s beschadigd”, zegt woordvoerder van de politiezone Brussel Hoofdstad-Elsene Ilse Van de keere aan BRUZZ.

“De bestuurder en de passagier van de blauwe Citroën raakten lichtgewond. Zij werden naar het ziekenhuis gebracht”, aldus Van de keere. De politie heeft een deel van de Antwerpsesteenweg afgesloten voor het verkeer.

Eerder deze week vond op het Jules de Troozplein nog een zwaar ongeval plaats. Een motorrijder kwam toen onder een zware vrachtwagen terecht en overleed ter plaatse.

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

Oproep: Lees of reageer je wel eens op online comments, op nieuwssites of social media? Wil jij bijdragen aan een constructief online debat? Doe dan nu mee met het RHETORiC-onderzoek en ontvang een waardebon. Meer info en inschrijven.

Lees ook

Nieuws en cultuur uit Brussel in je mailbox?