De uitgebrandde auto in Sint-Jans-Molenbeek

Tijdens de nacht van woensdag 27 op donderdag 28 maart brandde een auto uit in de Deken Adriaensstraat in Sint-Jans-Molenbeek.

Tijdens de nacht van woensdag op donderdag brandde een auto uit in de Deken Adriaensstraat in Sint-Jans-Molenbeek. De oorzaak is nog niet gekend, maar er wordt niet uitgesloten dat de brand aangestoken is.

“Rond tien voor drie deze nacht kregen wij een oproep voor een brandend voertuig binnen,” zegt Walter Derieuw van de Brusselse brandweer aan BRUZZ. “We blusten het brandende voertuig. Een tweede voertuig werd licht beschadigd.”

Volgens Johan Berckmans, woordvoerder van de politiezone Brussel West, betreft het mogelijk een verdachte brand. “De tijd die het vuur nodig had om dergelijke schade aan te richten, doet vermoeden dat er misschien brandversnellers werden gebruikt,” aldus Berckmans. “Maar voorlopig is niets zeker. Het labo van de politie voert nu onderzoek.”

Het verhoor van de twee eigenaars van de auto’s leverde volgens de woordvoerder niets op. Bij de brand vielen geen gewonden.

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

Lees meer over: Sint-Jans-Molenbeek , Samenleving , brand , auto , Deken Adriaensstraat , verdacht , Johan Berckmans , Walter Derieuw

Lees ook

Iets gezien in de stad? Meld het aan onze redactie

Site by wieni