Bejaarde man vermist in Evere

© Federale Politie
| De 86-jarige Everenaar François Bollu verdween in de nacht van maandag op dinsdag. Hij kan verward overkomen

Het Brusselse parket is op zoek naar de vermiste François Bollu. De tachtiger verliet afgelopen nacht zijn woning in Evere, en is sindsdien spoorloos. De bejaarde man verplaatst zich moeizaam en kan verward overkomen, meldt de federale politie.

Op vraag van het Brussels parket heeft de federale politie een opsporingsbericht verspreid voor de 86-jarige Brusselaar François Bollu. Die verliet in de nacht van maandag op dinsdag zijn woning in de Edouard Dekosterstraat in Evere. Sindsdien ontbreekt elk spoor van hem.

De heer Bollu is ongeveer 1.70 meter lang en zwaar gebouwd. Hij heeft wit haar en is kalend. Op het ogenblik van zijn verdwijning droeg hij een lichtbruine jas, pantoffels en een baret. Hij had een kleine zwarte valies bij zich. De bejaarde man verplaatst zich moeizaam en kan verward overkomen.

Heb jij François Bollu gezien of weet je waar hij is, neem dan contact op met de speurders via het gratis nummer 0800-0300. Tips sturen kan ook naar opsporingen@police.belgium.eu.

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

Oproep: Lees of reageer je wel eens op online comments, op nieuwssites of social media? Wil jij bijdragen aan een constructief online debat? Doe dan nu mee met het RHETORiC-onderzoek en ontvang een waardebon. Meer info en inschrijven.

Lees ook

Nieuws en cultuur uit Brussel in je mailbox?