Berchemse Eddaghmoumi verkozen tot Miss Brussel

© Miss Belgium
| Nihal Eddaghmoumi en haar eredames mogen deelnemen aan Miss België.

Nihal Eddaghmoumi is in het Plazahotel in Brussel-Stad gekroond tot Miss Brussel van 2020. De 22-jarige uit Sint-Agatha-Berchem zal de Brusselse kleuren verdedigen tijdens de Miss België-verkiezing.

Eddaghmoumi groeide op in Ganshoren, maar woont sinds kort in Sint-Agatha-Berchem. Ze studeert tandheelkunde en had in het verleden ook Top Model Belgium gewonnen, zo weet de krant La Dernière Heure.

De Berchemse, die werd ingeschreven door haar zus, volgt op de erelijst haar gemeentegenote Mélissa Ghysels op. Eddaghmoumi werd op het podium geflankeerd door eerste eredame Ines Benaisa uit Ukkel en Cindy Wetzels, ook uit Sint-Agatha-Berchem.

Het drietal mag deelnemen aan Miss België, net als drie andere Brusselse deelneemsters (Henriques Rachel, Hiba Holouany en Manon De Boom) die een wildcard kregen van de jury. Op 18 september vinden de preselecties plaats.

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

 

--- OPROEP. Reageer jij soms op online nieuwsartikels of wil je het wel eens proberen? Doe mee aan het RHETORIC-onderzoek en maak kans op een waardebon. Meer info en inschrijven

 

Lees ook

Nieuws en cultuur uit Brussel in je mailbox?