1815 Philippe Close 11

| 1815 Philippe Close 11

Brussel gastheer van Kiev Investment Forum 2022

© Belga
28/10/2022

Brussel gaat als Europese hoofdstad op 28 november het Kiev Investment Forum 2022 organiseren. Dat hebben de Brusselse burgemeester Philippe Close en zijn ambtsgenoot in Kiev Vitali Klitschko vrijdagochtend bekendgemaakt. Het forum zal dit jaar in het teken staan van de wederopbouw van de Oekraïense hoofdstad.

Het is de eerste keer dat het Kiev Investment Forum plaatsvindt in Brussel. Het evenement wordt door de twee burgemeesters georganiseerd in het stadhuis van Brussel. Dit jaar zal het Forum zich toespitsen op de veerkracht van Kiev in het licht van de oorlog.

Hoge Europese en Oekraïense regeringsfunctionarissen en vertegenwoordigers uit de privé en openbare sector zullen er de uitdagingen bespreken waarmee Kiev momenteel wordt geconfronteerd op vlak van veerkracht, innovatie en duurzaamheid.

Het brengt daarvoor onder financiële instellingen en particuliere investeerders bijeen om een plan te ontwikkelen voor het herstel en de modernisering van de Oekraïense metropool.

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

Lees meer over: Brussel-Stad , Samenleving , oorlog Oekraïne-Rusland , burgemeester Philippe Close , kiev investment forum

Iets gezien in de stad? Meld het aan onze redactie

Site by wieni