Brusselse strijkt 17 miljoen euro op met Euromillions

© Google Streetview
| De vrouw kocht het winnende lotje in krantenwinkel Le Dej' Journalier.

Een Brusselse heeft het groot lot gewonnen bij Euromillions. Haar biljetje, gekocht bij dagbladhandel Le Dej’ Journalier in Evere, leverde de 55-jarige vrouw liefst 17 miljoen euro op. Met het geld zal ze een grote reis maken naar haar droombestemming Mexico.

Slechts één kans op 139.838.160 had de Brusselse, toen ze op 5 oktober een Quick Pick-lotje van 10 euro kocht. “Ze besefte eerst zelf niet dat ze gewonnen had”, getuigt Caroline Vangoidsenhoven van Euromillions in Het Laatste Nieuws.

“Toen ze thuis de resultaten op haar computer checkte, had ze haar bril niet op. Ze las één nummer verkeerd en dacht dat maar vier cijfers overeenkwamen. Tot haar man de fout inzag en haar toeriep dat ze wel degelijk de grote pot gewonnen hadden.”

Uitbaatster van krantenwinkel Le Dej’ Journalier Sandra Debouck kan nog moeilijk geloven dat de winnares bij haar het winnende lotje kocht. “Hier komen zoveel mensen over de vloer, ik kan me haar niet meer voor de geest halen. Ik vermoed dat ze uit Evere komt, want de meeste klanten wonen in de buurt."

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

 

 

Lees ook

Nieuws en cultuur uit Brussel in je mailbox?