Buitenschoolse opvang De Rivieren breidt uit

De nieuwe vestiging van het Initiatief voor Buitenschoolse Opvang (IBO) De Rivieren in het Heilig-Hartcollege ging vorige week officieel open.

IBO De Rivieren zat tot hiertoe alleen in het paviljoen De Rivieren in de Mathieu de Jongelaan. Voor de kinderen en zeker voor de kleutertjes van het Heilig-Hartcollege was dit elke dag na school een hele afstand. Daarom werd gezocht naar een opvanglocatie dichter bij school. Die werd uiteindelijk gevonden in een leegstaand deel van de school. IBO De Rivieren beschikt er over een lokaal van 120 vierkante meter, dat uitgeeft op de speelplaats en plek biedt aan 25 kinderen.

De tweede vestiging ging in september open en zit inmiddels elke dag vol. Net als in het paviljoen worden er elke dag na school creatieve, sportieve of muzikale activiteiten aangeboden aan kinderen van 2,5 tot 12 jaar.

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

Oproep: Lees of reageer je wel eens op online comments, op nieuwssites of social media? Wil jij bijdragen aan een constructief online debat? Doe dan nu mee met het RHETORiC-onderzoek en ontvang een waardebon. Meer info en inschrijven.

Lees meer over
Lees ook

Nieuws en cultuur uit Brussel in je mailbox?