| In het Ossegempark in de buurt van het Atomium, het decor voor Couleur Café, staan al heel wat bomen die voor verkoeling kunnen zorgen voor de festivalgangers.

Couleur Café neemt maatregelen tegen aangekondigde hittegolf

© Belga
21/06/2019

Het Brusselse festival Couleur Café, dat plaatsvindt van 28 tot 30 juni, zal extra maatregelen nemen vanwege de aangekondigde hittegolf. Dat bevestigt het aan Belga. Het festival Gent Jazz, dat van 29 juni tot 9 juli wordt georganiseerd, zal ook voor gratis water zorgen bij extreme temperaturen.

In het Ossegempark in de buurt van het Atomium, het decor voor Couleur Café, staan al heel wat bomen die voor verkoeling kunnen zorgen voor de festivalgangers, maar daarnaast zullen overal waternevelaars opgesteld worden. Op het Brusselse wereldfestival zal een halve liter water even veel kosten als een gewone consumptie en iedereen mag eigen drinkflessen meenemen om ze gratis bij te vullen aan de sanitaire zones.

Het festival verkoopt zelf ook drinkflessen aan lage prijzen. Het festival Gent Jazz op de Bijloksite heeft al enkele overdekte delen waar schaduw is, maar er zijn ook posten met water dat gratis is bij extreme temperaturen.

Couleur Café 2019

Op 28, 29 en 30 juni neemt Couleur Café opnieuw zijn intrek in het Ossegempark aan het Atomium. Ook BRUZZ is er weer bij met interviews, nieuws, sfeerverslagen, foto's en nog veel meer. Volg het hier.

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

Lees meer over: Brussel , Samenleving , Couleur Café 2019 , hittegolf , Festival

Iets gezien in de stad? Meld het aan onze redactie

Site by wieni