Dinner in the Sky vindt dit jaar plaats boven het kanaal

© Facebook Dinner in the Sky
| In 2015 vierde Dinner in the Sky haar tiende verjaardag met tien kranen aan het Atomium

Fijnproevers die hun sterrendiner graag hoog in de lucht geserveerd krijgen, kunnen daarvoor ook dit jaar opnieuw terecht bij Dinner in the Sky. Ditmaal worden de tafels tot 50 meter boven het kanaal van Brussel gehesen.

Na de Basiliek van Koekelberg en het Atomium is de plek van afspraak dit jaar het Kanaal van Brussel. Vanop de Becokaai zal een kraan een tiental gelukkigen de lucht in tillen om hen daar te vergasten op een sterrenmaaltijd.

Daarvoor strikte de organisatie een hele resem sterrenkoks. Zowel Yves Mattagne (Sea Grill), David Martin (La Paix), Alexandre Dionisio (Villa in the Sky), Karen Toyson (Bozar Restaurant), Giovanni Bruno (Senzanome), Luigi Ciciriello (Truffe Noire) als Mathieu Jacri (Villa Emily) zijn dit jaar van de partij om afwisselend op hoogte te koken.

Het gastronomisch concept ontstond in België, maar wint ook buiten de landsgrenzen steeds meer aan populariteit. Zowel in Brazilië, Mexico, Italië, Griekenland als in het Verenigd Koninkrijk kregen liefhebbers de kans op hoogte te dineren.

Het evenement vindt plaats van 13 tot 23 juni en kost 295 euro per persoon.

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.
Lees ook

Nieuws uit Brussel in je mailbox?