Drie nieuwe attracties op 130ste Zuidfoor

Volgende week zaterdag geven honderden foorkramers opnieuw het startschot voor een maand onvervalst amusement op de Zuidfoor. De grootste kermis van Brussel is aan zijn 130ste editie toe. En het belooft een spectaculaire verjaardag te worden met drie nieuwe bloedstollende attracties. [4 reacties]

De Zuidfoor is zonder meer de hoogmis van veelkleurig volksvermaak in Brussel. Van 17 juli tot 22 augustus staan tussen de Anderlechtsepoort en de Hallepoort over een afstand van één kilometer meer dan 130 attracties en eetkraampjes.

Adrenalinejunkies worden op deze feesteditie extra in de watten gelegd. Ze kunnen hun lusten botvieren op drie gloednieuwe attracties met ronkende namen als 'The Shake Over', The Magic' en een wereldprimeur: 'The XXL'.

Maar de Zuidfoor is vooral ook rustig flaneren en genieten van authentieke Brusselse charme. Ook families die het wat minder breed hebben, zijn van harte welkom op de foor. Speciaal voor de minderbedeelden doen de foorkramers een extra inspanning. "Er komen drie speciale dagen met toegangsticketjes tot veertig procent goedkoper: op 4, 21 en 22 augustus," zegt Jean De Hertog, (CD&V) schepen van Economie en Handel.

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

 

 

Nieuws en cultuur uit Brussel in je mailbox?