Gezien: man stept in mankini door Kruidtuintunnel

© Jump It
| Opvallende reclame voor Belgiës eerste stuntschool.

Hét beeld van het weekend: een mannelijke deelstepgebruiker trok halfnaakt over de kleine ring om er op ludieke wijze reclame te maken voor Jump It, Belgiës eerste stuntschool gevestigd in Anderlecht. Getooid in een mankini werd de man gefilmd in de Kruidtuintunnel.

Op een deelstep, getooid in enkel een groene mankini met een verwijzing naar de Facebookpagina van de stuntschool Jump It geschilderd op zijn rug. Zo werd de opvallende figuur zaterdag gefilmd terwijl hij op zijn doodse gemak de Kruidtuintunnel inreed richting Rogier.

Jump It deelde de beelden van de man op zijn eigen pagina, maar claimt zelf niets te maken te hebben met de opvallende reclame. De school, gevestigd aan het kanaal in Anderlecht, leert op een jaar tijd tien verschillende stunts aan.

De focus ligt er op acrobatie, filmgevechten, parcours, armbewegingen en sprongen. De eerste stunt is met deze beelden alvast een feit.

Gezien

Moedergans die haar kuikens door de Wetstraat loodst of een parkeerticket tot 2110. Stadsbeelden met een verhaal, quoi. Gemaakt door redacteurs of ... door u naar nieuws@bruzz.be gestuurd.

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

Oproep: Lees of reageer je wel eens op online comments, op nieuwssites of social media? Wil jij bijdragen aan een constructief online debat? Doe dan nu mee met het RHETORiC-onderzoek en ontvang een waardebon. Meer info en inschrijven.

Nieuws en cultuur uit Brussel in je mailbox?