Handelaars vertrekken uit City 2

© AG Real Estate

Ten minste drie handelaars hebben besloten om te vertrekken uit winkelcentrum City 2. Het gaat om de schoenenwinkels ‘1001 pattes’, ‘Ken Shoe Fashion’ en ‘Mano’. Volgens La Capitale vertrekken ze uit onvrede vanwege de geplande werkzaamheden.

Het winkelcentrum City 2 in het centrum van Brussel ziet drie handelszaken vertrekken. Het gaat om de schoenenwinkels ‘1001 pattes’, een keten die ook schoenenzaken heeft in verschillende andere Brusselse winkelgalerijen, zoals de Louizagalerij en de Guldenvliesgalerij, ‘Ken Shoe Fashion’, met in totaal 24 winkels in België en Frankrijk en Mano, waarvan in het Woluwe Shopping Center nog een vestiging te vinden is.

Het winkelcentrum wordt binnenkort verbouwd. Zo krijgt het complex een grotere centrale ruimte en ruimtes voor evenementen, die meer klanten moeten aantrekken. Ook wordt de food court op de ondergrondse verdiepingen uitgebreid.

De eigenaar van het winkelcentrum, AG Real Estate, belooft dat de winkels op geen enkel moment moeten sluiten. Maar volgens La Capitale hebben de handelaars er desondanks toch voor gekozen om hun huurcontract niet te verlengen. “Het zal te riskant zijn om hier te blijven: de impact van de werkzaamheden is te groot.”

 

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

Nieuws uit Brussel in je mailbox?