Jeroen Roppe wordt woordvoerder van visit.brussels

© BRUZZ - Belga
09/11/2018

BRUZZ-presentator Jeroen Roppe wordt de nieuwe woordvoerder van visit.brussels. Jeroen zette destijds FM Brussel op de kaart, de stadsradio die later opging in BRUZZ. In 2016 was hij ook negen maanden lang hoofdredacteur van BRUZZ.

Jeroen Roppe zal als woordvoerder en press manager van visit.brussels instaan voor de contacten met de binnen en de buitenlandse pers.

Voor Roppe is de overstap een logische stap. "Visit.brussels is een organisatie die me altijd heel erg aangesproken heeft. Mijn drijfveer bij BRUZZ is altijd de promotie van Brussel geweest. En de promotie van de hoofdstad in binnen- en buitenland is iets waar visit.brussels natuurlijk zeer actief in is,” aldus Roppe.

Roppe was eerder presentator en producer bij Studio Brussel. Nadien werd hij programmadirecteur van de stadsradio FM Brussel.

Bij BRUZZ adviseerde Jeroen Roppe het management inzake communicatie en strategie. Van maandag tot donderdag presenteert hij het programma Shout Out, dat zowel op radio, televisie als online te volgen is.

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

Lees meer over: Brussel , Samenleving , Jeroen Roppe , BRUZZ , visit.brussels

Iets gezien in de stad? Meld het aan onze redactie

Site by wieni