Man die minderjarige zou betast hebben op Zuidkermis aangehouden

© PhotoNews

De 39-jarige man die zondagavond werd opgepakt omdat hij een 15-jarig meisje zou betast hebben op de Zuidkermis, is door de onderzoeksrechter onder aanhoudingsbevel geplaatst. Dat meldt het Brusselse parket. De man is in verdenking gesteld voor aanranding van de eerbaarheid op een -16-jarige.

De feiten vonden zondagavond omstreeks 23.15 uur plaats. De man had op een kermisattractie plaatsgenomen naast een 15-jarig meisje en zou haar vervolgens aan de borsten en billen betast hebben en geprobeerd hebben haar te kussen. Toen het meisje de attractie verliet, verwittigde ze haar moeder. Die kon de man even later aan een andere attractie terugvinden en confronteerde hem daar.

De man werd door de moeder en enkele kermishouders overmeesterd en ter plaatse gehouden tot de politie ter plaatse kwam, die de man meteen in de boeien sloeg.

Het bleek te gaan om een 39-jarige van man Bulgaarse nationaliteit, die niet gekend was bij politie of gerecht.

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

Oproep: Lees of reageer je wel eens op online comments, op nieuwssites of social media? Wil jij bijdragen aan een constructief online debat? Doe dan nu mee met het RHETORiC-onderzoek en ontvang een waardebon. Meer info en inschrijven.

Lees ook

Nieuws en cultuur uit Brussel in je mailbox?