| Aan de kant van de Koningsstraat had een man zichzelf op de hekken rond de Kruidtuin gespietst

Man die zichzelf op hek Kruidtuin spietste aangehouden voor diefstal met geweld

KVDP
© BRUZZ
28/01/2021

De man die zich vorige week op de hekken rond de Kruidtuin had gespietst, is onder aanhoudingsbevel geplaatst. De man zit momenteel in de cel in voorlopige hechtenis. Dat bevestigt het Brusselse parket. De man wordt verdacht van diefstal met geweld.

Vorige week vrijdag moest de Brusselse brandweer een man bevrijden die zich op de hekken rond de Kruidtuin had gespietst. Een punt van de tralies had zijn been doorboord. De brandweer moest de punt afzagen. "Waarna de gewonde, met het smeedijzer nog in zijn been, werd overgebracht naar het ziekenhuis", aldus de brandweer. De man zou onder invloed geweest zijn.

Intussen is de man ook onder aanhoudingsbevel geplaatst. Hij zit momenteel in de cel. Dat schrijft La Capitale en bevestigt het Brusselse parket aan BRUZZ. Ook zijn kompaan werd aangehouden.

Volgens La Capitale zouden de twee mannen de kassa's van Hotel Indigo aan het Rogierplein hebben gestolen, al kan het Brusselse parket dat niet bevestigen. Wel worden de twee mannen verdacht van diefstal met geweld.

"De raadkamer heeft de voorlopige hechtenis gehandhaafd", aldus parketwoordvoerster Sarah Durant. "Ze zullen dus nog even vastzitten."

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

Lees meer over: Sint-Joost-ten-Node , Samenleving , Kruidtuin , diefstal , Brussels parket

Iets gezien in de stad? Meld het aan onze redactie

Site by wieni