Man zwaargewond na ongeval met verhuislift

© PhotoNews
| De Brusselse brandweer moest tussenkomen om de man te redden.

Een man uit Vorst is zwaargewond geraakt nadat hij vast kwam te zitten in een verhuislift. De brandweer moest tussenkomen om de man uit de nood te helpen.

Even voor 1 uur 's nachts op vrijdagochtend raakte een man zwaargewond na een bizar ongeval op de Alsembergsesteenweg in Vorst. De man was goederen aan het laden op een verhuislift, gleed uit en kwam vast te zitten tussen de lift en de rails.

De brandweer moest ter plaatse komen om de man uit zijn benarde situatie te redden. "We hebben een kleine opening kunnen maken om de man uit de nood te helpen," zegt Walter Derieuw van de Brusselse brandweer. De hulpdiensten moesten de man met spoed naar het ziekenhuis brengen.

Even leek zijn leven in gevaar, maar dat gevaar is geweken. De brandweer waarschuwt intussen voor de gevaren van dergelijke liften. "Zulke liften zijn niet gemaakt voor mensen," klinkt het.

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

 

--- OPROEP. Reageer jij soms op online nieuwsartikels of wil je het wel eens proberen? Doe mee aan het RHETORIC-onderzoek en maak kans op een waardebon. Meer info en inschrijven

 

Lees ook

Nieuws en cultuur uit Brussel in je mailbox?