Onderzoek naar vermeende orgie: 'Geen sprake van'

© google

De politiezone West ontkent dat er tijdens het terreuralarm een gangbang zou hebben plaatsgevonden in het politiekantoor van Ganshoren. Het ging om een afscheidsdrink, zegt woordvoerster Julie Mampuy aan onze redactie.

Het was de tabloid La Dernière Heure die vorige week uitpakte met het sensationele nieuws dat tijdens een feestje onder dreigingsniveau 4 een orgie zou hebben plaatsgevonden met een achttal militairen en twee politieagentes op het Ganshorense politiecommissariaat.

Korpschef Johan De Becker kon enkel bevestigen dat tijdens het terreuralarm 15 à 20 militairen in het politiecommissariaat verbleven. Zowel de politiezone West als Defensie hebben daarop een onderzoek geopend. 

Volgens woordvoerster Julie Mampuy is van een orgie in elk geval "geen sprake". "Dat heeft korpschef De Becker gezegd en hij heeft inzage in het onderzoek. De manier waarop La DH dat feestje, dat na de werkuren plaatsvond, heeft beschreven is zwaar overtrokken. Het ging om een afscheidsdrink, waarop een aantal mensen waren uitgenodigd en een aantal mensen niet. Dat heeft mogelijk geleid tot de jaloerse reactie dat iemand dit bericht de wereld heeft ingestuurd."

Wanneer het onderzoek afgerond zal zijn, kan de politiezone niet zeggen.

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

 

 

Lees meer over

Nieuws en cultuur uit Brussel in je mailbox?