Paradise City: ‘Het totaalpakket is er knal op’

Het elektronische muziekfestival Paradise City heeft er net zijn tweede editie opzitten. Ook al zat het weer niet echt mee, het ecologische festival aan het kasteel van Ribaucourt in Perk viel toch danig in de smaak van onze muziekman Sasha Van der Speeten. ‘Een fantastische locatie, lekker vegetarisch eten en kwaliteitsvolle acts’, vat hij het samen.

Paradise City wil meer zijn dan het doorsnee muziekfestival. De tweedaagse aan het feeërieke kasteel van Ribaucourt is volledig CO2-neutraal. “Alle podia en standjes zijn opgetrokken in hout. Er zijn heel wat foodtrucks met vegetarisch eten en op het einde van de avond zie je amper bekers of vuil op de grond liggen”, zag Sasha.

Maar ook muzikaal zat het snor. “Door het slechte weer was er voor de vroege concerten soms weinig volk, maar ik heb toch uitstekende concerten gezien van onder meer Oaktree en VUURWERK”, getuigt onze muziekman. Ook de DJ’s later op de avond, zoals Kiasmos en Michael Mayer, maakten van een uitgeregende editie toch een succes.

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

Oproep: Lees of reageer je wel eens op online comments, op nieuwssites of social media? Wil jij bijdragen aan een constructief online debat? Doe dan nu mee met het RHETORiC-onderzoek en ontvang een waardebon. Meer info en inschrijven.

Lees ook
BRUZZ Magazine
deze week
deze week
  • Belarus tripping: cinema vrom the edges of Europe
  • Gabriel Rios & The Colorist Orchestra
  • Histoire de la violence: Édouard Louis vire au théâtre
  • BRUZZ in the city
  • Archief
Neem een abonnement