Politie legt seksfeestje met 25 mensen in centrum Brussel stil

© PhotoNews
| Het seksfeestje zou vlakbij het politiekantoor op de Kolenmarkt (politiezone Brussel-Hoofdstad-Elsene) zijn doorgegaan.
Updated: 01-12-2020 - 13:53

De politie van zone Brussel Hoofdstad-Elsene heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag een seksfeest met 25 aanwezigen moeten stilleggen boven een bar in de Steenstraat. Tussen de aanwezigen zou ook een buitenlands lid van het Europees Parlement gezeten hebben, die bij aankomst van de politie probeerde te vluchten.

Op de eerste verdieping boven een café in de Steenstraat, aan de Kolenmarkt vlakbij het politiecommissariaat, werd een feest met 25 aanwezigen ontdekt. Dat bevestigt het Brusselse parket. Volgens La Dernière Heure zou het om een seksfeestje gaan en was er naast alcohol ook drugs aanwezig. Daar wil het parket geen verdere commentaar over geven.

Tussen de 25 betrokken personen, voornamelijk diplomaten, was er naar verluidt ook een Europarlementariër aanwezig. Volgens bronnen van VTM Nieuws zou het gaan om József Szájer, een lid van Fidesz, de Hongaarse beleidspartij van Viktor Orbán. Hij probeerde via de dakgoot te vluchten, maar werd gevat. Alle aanwezigen kregen een proces-verbaal.

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

 

 

Nieuws en cultuur uit Brussel in je mailbox?