Politiezone Montgomery (5343): Etterbeek, Sint-Pieters-Woluwe en Sint-Lambrechts-Woluwe

Politie Montgomery klist man met 600 gram ketamine en 12.000 euro

© Belga
07/05/2021

De lokale politie van de zone Montgomery (Etterbeek/Sint-Pieters-Woluwe/Sint-Lambrechts-Woluwe) heeft maandagavond een man opgepakt die op weg was met 602 gram ketamine en 12.305 euro cash. De man is door de onderzoeksrechter onder aanhoudingsbevel geplaatst. Dat meldt het Brusselse parket vrijdag.

De man werd maandagavond opgemerkt door een patrouille toen hij aan hoge snelheid met een BMW over de Broquevillelaan in Sint-Lambrecht-Woluwe reed. De agenten controleerden de nummerplaat en stelden vast dat die niet overeenkwam met het voertuig, waarop ze besloten de wagen en de vier inzittende te controleren. Daarbij merkten de agenten dat er binnen in de auto een sterke cannabisgeur hing.

Zowel de wagen als de vier inzittenden werden daarop gefouilleerd en dat leidde tot de vondst van een klein zakje met ketaminepoeder bij een passagier, en van een rugzak waarin nog een zakje met dezelfde witte substantie, een grote som geld in verschillende coupures en een boekje met een soort van boekhouding zat. Die bleken toe te behoren aan dezelfde man. In totaal ging het om 602 gram ketamine en een geldbedrag van 12.305 euro.

Iets gezien in de stad? Meld het aan onze redactie

Site by wieni