| De feiten speelden zich af in het speeltuintje van het gebouwencomplex van de vijf woonblokken gelegen tussen de Papenvest en de Grootsermentstraat.

Politie zoekt getuigen van dubbele moordpoging aan Papenvest

JP
© BRUZZ - Chris Verhaeghe
02/02/2022
Updated: 02/02/2022 18.05u

Twee jongemannen zijn afgelopen nacht zwaargewond geraakt door kogels. Dat gebeurde in de speeltuin bij het gebouwencomplex van vijf woonblokken gelegen aan de Papenvest. In het kader van het onderzoek zoekt de politie getuigen die twee personen op een scooter hebben gezien.

De feiten gebeurden in de nacht van dinsdag 1 op woensdag 2 februari, tussen 00.15 en 00.30 uur. Na afloop van de schietpartij vluchtten twee personen weg in de richting van de Onze-Lieve-Vrouw van Vaakstraat op een scooter die geparkeerd stond op het kruispunt van de Onze-Lieve-Vrouw van Vaakstraat en de Grootsermentstraat.

"Het parket heeft na de schietpartij een ballistisch deskundige aangesteld en een onderzoeksrechter gevorderd voor poging tot moord," zegt woordvoerster Willemien Baert. "De slachtoffers zijn intussen stabiel. De aanleiding van de feiten is nog niet gekend. Het onderzoek loopt volop om de precieze omstandigheden te achterhalen."

Wie meer informatie heeft over dit feit kan contact opnemen met de politie via opsporingen@police.belgium.eu. Reageren kan ook via het gratis nummer 0800 30 30 0.

Iets gezien in de stad? Meld het aan onze redactie

Site by wieni