Roméo Elvis op Instagram beschuldigd van aanranding

© rv
Updated: 09-09-2020 - 17:23

Twee verschillende Instagramaccounts hebben zanger Roméo Elvis beschuldigd van aanranding. Ze publiceerden screenshots waarin de rapper zich lijkt te verontschuldigen voor zijn gedrag. Roméo Elvis bood op Instagram zijn excuses aan voor het "ongepast gebruik van zijn handen".

"Roméo Elvis heeft me aangerand, #balancetonrappeur", staat er te lezen op het Instagramaccount van de vrouw. Met de hashtag verwijst ze naar het nummer "Balance Ton Quoi" van Angèle, de zus van de rapper. Dat nummer gaat net over de strijd tegen seksisme.

Verdere details over de mogelijke daden gaf de vrouw niet, maar ze postte wel een aantal screenshots uit een gesprek met Roméo Elvis. Daaruit blijkt dat de rapper spijt heeft van zijn daden. "Ik was een klootzak", schrijft hij. "Ik schaam me echt en ik wil niet dat mijn vriendin dit te weten komt." Op een tweede screenshot, dat van een paar dagen later lijkt te zijn, geeft Elvis toe dat hij zijn vriendin Lena op de hoogte gebracht heeft. "Ik wil jou ook de keuze geven om er in het openbaar over te praten. Ik heb mijn vriendin alles verteld."

Roméo Elvis reageert met spijt

Roméo Elvis reageerde zelf op de beschuldigingen via Instagram. Hij erkent dat hij ongepast verdrag heeft vertoond en iets als een uitnodiging heeft gezien wat helemaal geen uitnodiging was. In de Instagrampost uit hij ook zijn spijt.

Ondertussen heeft ook Angèle, zus van Roméo Elvis en zelf bekende zangeres, gereageerd. Angèle kreeg verschillende commentaren op sociale media binnen over haar broer, zoals "geen verhaal over je broer?" en "balancetonfrère". De zangeres antwoordde dat ze nog steeds alles wat tegen haar principes ingaat sterk veroordeelt. Ze voegde toe dat ze het jammer vindt dat ze het incident op deze manier te weten moest komen.

Twee vrouwen beschuldigen Roméo Elvis op Instagram van seksuele agressie.
© Instagram
| Roméo Elvis reageerde op de beschuldigingen op Instagram.
Twee vrouwen beschuldigen Roméo Elvis op Instagram van seksuele agressie.
© Instagram
| Twee vrouwen beschuldigen Roméo Elvis op Instagram van seksuele agressie.

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

 

 

Nieuws en cultuur uit Brussel in je mailbox?