RSCA verkoopt in twee dagen tijd 25.000 mondmaskers

© RSCA

Na Club Brugge en Standard verkoopt ook RSC Anderlecht clubmondmaskers in de strijd tegen het coronavirus. Voor elk verkocht mondmasker gaat er drie euro naar het Joseph Bracops Ziekenhuis. Intussen verkocht de club al 25.000 exemplaren.

De verkoop van de Anderlechtse clubmondmaskers is een enorm succes. Na twee dagen verkocht RSCA al 25.000 mondmaskers met het clublogo op. Dat weet Het Laatste Nieuws.

Met de verkoop wil de club het personeel van het Joseph Bracops Ziekenhuis een hart onder de riem steken. Voor elk verkocht mondmasker gaat er drie euro naar het ziekenhuis, dat zich in de buurt van het Lotto Park bevindt.

“De club wil zijn fans helpen om zich maximaal te beschermen en biedt daarom eigen gepersonaliseerde mondmaskers aan in drie verschillende RSCA-designs,” staat er te lezen op de website van de club.

De mondmaskers kunnen besteld worden op https://mondmaskers.jomasport.shop/ en worden aan huis geleverd vanaf 20 mei.

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

 

--- OPROEP. Reageer jij soms op online nieuwsartikels of wil je het wel eens proberen? Doe mee aan het RHETORIC-onderzoek en maak kans op een waardebon. Meer info en inschrijven

 

Nieuws en cultuur uit Brussel in je mailbox?