Treinverkeer stil na overval op apotheek in Haren

© PhotoNews

In Haren, een deelgemeente van Brussel-Stad, is dinsdagvoormiddag een overval gepleegd op een apotheek. De daders namen de benen via treinsporen, waardoor het treinverkeer een tijd stillag.

Dinsdagochtend rond 9 uur hebben drie dieven een gewapende overval gepleegd op apotheek Letellier, gelegen in de Verdunstraat in Haren. De exacte omstandigheden worden momenteel door het parket van Brussel onderzocht.

“Het lijkt er op dat de daders er zich van bewust waren dat er een ploeg onderweg was, want ze zijn op de vlucht geslagen en waren verdwenen bij aankomst van de politie", zegt politiewoordvoerster Ilse Van de Keere.

Treinverkeer stil

De daders liepen weg in de richting van de treinsporen en het treinverkeer werd een tijdje stilgelegd. Voorlopig werd niemand opgepakt. "Maar het onderzoek loopt intussen verder", aldus Van de Keere. Het treinverkeer is intussen wel hersteld

De overvallers zouden geen buit hebben gemaakt bij de overval. Ze hadden het gemunt op de kassa en niet op medicatie, handgels of mondmaskers.

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

 

--- OPROEP. Reageer jij soms op online nieuwsartikels of wil je het wel eens proberen? Doe mee aan het RHETORIC-onderzoek en maak kans op een waardebon. Meer info en inschrijven

 

Lees ook

Nieuws en cultuur uit Brussel in je mailbox?