Use-It van Greepstraat naar Steenkoolkaai

© LV
Use-It is opnieuw verhuisd. Eind juli heropende de infobalie voor jonge toeristen naast MicroMarché op de Steenkoolkaai. In 2010 moest het kantoor van Use-It ook al verhuizen. Deze keer is er wel een huurovereenkomst voor drie jaar.

De nieuwe locatie ligt buiten het klassieke toeristische circuit maar wel in een buurt die aantrekkelijk is voor de doelgroep van Use-It: jonge, prijsbewuste rugzaktoeristen en citytrippers met een allergie voor toeristenvallen. Op de nieuwe stek, net naast MicroMarché en het reiscafé Via Via, heeft Use-It een huurovereenkomst voor drie jaar, zo vernam brusselnieuws.be. Op korte termijn moet er dus niet opnieuw verhuisd worden.

Use-It opende in 2008 de deuren naast de Hoofdstedelijke Openbare Bibliotheek (HOB) in de Schildknaapstraat. Begin 2010 moest de infobalie verhuizen omwille van de werkzaamheden aan de HOB. Use-it vond een nieuwe stek in de Greepstraat. Ondanks de verhuizing steeg de populariteit van de alternatieve toeristische infobalie. Iets meer dan een jaar later werd er opnieuw uitgekeken naar een nieuwe locatie omdat het huurcontract afliep.

In het nieuwe kantoor biedt Use-It ook een vernieuwde versie van het alternatieve stadsplan aan. "Act like a local," is nog altijd het motto.

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

 

 

Lees ook

Nieuws en cultuur uit Brussel in je mailbox?