Vilvoordse brandweer zoekt vrijwillig verder naar Frederik Vanclooster

© Twitter
| Hoewel vrijdag beslist werd om de zoektocht naar de vermiste Frederik Vanclooster tijdelijk stop te zetten, wordt er dit weekend alsnog naarstig gezocht naar de jongeman die verdween op oudejaarsavond.

De zoekactie naar Frederik Vanclooster (21), de jongeman uit Vilvoorde die sinds de nacht van 31 december op 1 januari vermist is, gaat ook vandaag opnieuw verder. Duikers van de Vilvoordse brandweer zullen het kanaal Brussel-Schelde vandaag opnieuw volledig doorzoeken.

Hoewel er vrijdag beslist werd om de zoektocht tijdelijk stop te zetten tot na het weekend, heeft de brandweer uit Vilvoorde zich vrijwillig aangeboden om de zoektocht naar Frederik Vanclooster verder te zetten. “Een mooi voorstel”, klinkt het bij burgemeester van Vilvoorde Hans Bonte (SP.A) op de website van Het Laatste Nieuws.

Het korps volgt daarmee het voorbeeld van de Brusselse brandweer die gisteren al met een sonarboot opnieuw op zoek ging naar Vanclooster. Die poging nam in totaal zo'n twee uur in beslag, maar bleef jammer genoeg zonder resultaat.

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

Oproep: Lees of reageer je wel eens op online comments, op nieuwssites of social media? Wil jij bijdragen aan een constructief online debat? Doe dan nu mee met het RHETORiC-onderzoek en ontvang een waardebon. Meer info en inschrijven.

Lees ook

Nieuws en cultuur uit Brussel in je mailbox?