In het Lotto Park van RSC Anderlecht zijn voortaan ook begrafenisplechtigheden mogelijk
© FUBO/Montage: BRUZZ | In het Lotto Park van RSC Anderlecht zijn voortaan ook begrafenisplechtigheden mogelijk.

Voortaan uitvaartplechtigheden mogelijk in RSCA-stadion

© BRUZZ
05/12/2023

Voor diehard voetbalfans van RSCA Anderlecht is het vanaf nu mogelijk om een begrafenisplechtigheid te organiseren in een van de zalen van het Lotto Park. Een Antwerps bedrijf biedt de personaliseerbare service sinds kort aan. Vanaf 750 euro kan je er een uitvaart laten organiseren.

FUBO, een Antwerps bedrijf dat begrafenisplechtigheden op bijzondere locaties aanbiedt, had al langer plannen om ook het stadion van RSC Anderlecht aan hun aanbod toe te voegen. "Er zijn al enkele andere voetbalstadions, waaronder dat van Genk en Gent, waar een plechtigheid kan plaatsvinden," vertelt zaakvoerder Sascha Goldstein. "Nu kan dat ook bij voetbalclub Anderlecht. Wij mikken vooral op diehard fans die een enorme verbondenheid met de voetbalclub voelen."

Vanaf 750 euro kan je een plechtigheid laten organiseren. Dat is een basisbedrag, zonder extra’s. "Je kan de plechtigheid zo klein of groot maken als je zelf wil. Het Lotto Park heeft zalen voor vijftig maar ook voor enkele honderden personen ter beschikking," legt Goldstein uit. "Wie wil, kan ook bijbetalen voor eten en drinken om een koffietafel bij de plechtigheid te organiseren."

Iets gezien in de stad? Meld het aan onze redactie