Wagen brandt volledig uit in Molenbeek

De brandweer is in de nacht van zondag op maandag moeten uitrukken om een brandende auto in de Marcel Grünerstraat in Molenbeek te blussen. Zowel de politie als de brandweer hebben een sterk vermoeden dat de brand aangestoken werd.

Omstreeks 2u30 afgelopen zondagnacht kreeg de politie melding van een brandende auto in de Marcel Grünerstraat. Dat heeft woordvoerder Johan Berckmans van de politiezone West laten weten aan La Dernière Heure en Het Laatste Nieuws.

Gesmolten rolluiken

“De brandweer had de brand snel onder controle, maar het voertuig , een Kia Sportage, brandde volledig uit. De auto die ervoor geparkeerd stond, raakte ook beschadigd. De achterlichten en nummerplaat van die wagen waren volledig gesmolten”, zegt Berckmans.

Ook het huis naast de brandende auto liep schade op. “Door de hitte waren de rolluiken helemaal gesmolten.” De brandweer en politie gaan ervan uit dat de brand werd aangestoken. “Het labo is nog ter plaatse gegaan voor onderzoek en er is een klacht ingediend tegen onbekenden”, aldus Berckmans nog.

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

Nieuws uit Brussel in je mailbox?