Navid Fayaz

Kunstenfestivaldesarts sluit recordeditie dansend af

TP
01/06/2024

Sinds 10 mei konden kunstliefhebbers genieten van tal van activiteiten op de 29ste editie van Kunstenfestivaldesarts. Vandaag sluiten ze het festival af op de Zinneke Parade. En reden om te vieren hebben ze zeker, want ze braken met deze editie opnieuw verschillende records.

De 29ste editie van Kunstenfestivaldesarts gaat haar laatste dag in met als highlights de deelname van Lia Rodrigues met een delegatie dansers en burgers aan de Zinneke Parade. Vanaf 23 uur vindt er ook nog een gratis Closing Party plaats in de Hallen van Schaarbeek.

Kunstenfestivaldesarts kon dit jaar enkele records verbreken. In totaal werden er 35.118 tickets verkocht. Dat is goed voor zo'n vierde meer tickets ten opzichte van vorig jaar. Het festival had dan ook 255 programmatoren op de lijst staan die 27 landen vertegenwoordigden.

Ook de gratis activiteiten, waaronder de kookworkshops in het kader van Free School: Around the Kitchen Table, vielen in de smaak. Iets meer dan 9.000 bezoekers werden op de verschillende activiteiten verwelkomd.

1062024_kookworshop

Giorgi Elizbarashvili

| De kookworkshops vielen in de smaak.

Iets gezien in de stad? Meld het aan onze redactie

Site by wieni