1100 Anderlechtse ketjes krijgen sportcheque

De sportclub in de buurt wil u erbij

De Anderlechtse schepen van Sport deelt 1100 sportcheques uit aan ketjes tussen de vijf en de achttien jaar die zich in een Anderlechtse club inschrijven. Zo'n cheque geeft recht op een terugbetaling van 50 euro op het jaarlijks lidmaatschap.

De cheques zijn voorbehouden aan jonge Anderlechtenaren die uit een gezin met een beperkt inkomen afkomstig zijn. Het is niet de eerste keer dat het gemeentebestuur zo'n cheques uitschrijft.

“Door het succes van deze actie vorig jaar, voorzien wij dit jaar 100 bijkomende cheques. Tijdens deze legislatuur, zullen wij ieder jaar het aantal cheques geleidelijk met een honderdtal opdrijven”, vermeldt de schepen van Sport. “De sportcheques zijn immers een uitstekend middel om onze sportclubs - die op ons grondgebied zeer talrijk en gevarieerd zijn - te promoten, maar ook om de toegang voor jongeren tot sport financieel te ondersteunen."

De sportcheques zijn van 2 september tot 3 november online te verkrijgen, en van 2 september tot 13 november in Espace 16 Art.

Meer info op anderlecht.be/nl/sportcheques

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

 

 

Nieuws en cultuur uit Brussel in je mailbox?