Podcast

#48 Radio Radzinski: over een magistrale Van Crombrugge en de opmars van Zeno Debast

Godfried Roelant
© BRUZZ
03/03/2022

Waarom wordt Wesley Hoedt beter een Instagrammodel en was oud-keeper Daniel Zitka toch maar een zoutzak? Je ontdekt het allemaal in een gloednieuwe aflevering van Radio Radzinski, de podcast over RSC Anderlecht van BRUZZ.

Het heeft wat voeten in de aarde gehad, maar Radio Radzinski is terug van weggeweest. En dat met een volledig nieuw panel. Reinout 'Rein' Vander Hulst en Pieter 'Pico The Legend' Coppens nemen de plaats in van Toon Hendrikx en Thijs Roelen. Zij fileren samen met presentator Godfried Roelant wekelijks het reilen en zeilen van voetbalclub Anderlecht.

Deze week heel wat aandacht voor een sterke Hendrik Van Crombrugge en de opmars van de jonge verdediger Zeno Debast. Maar we komen ook te weten waarom Wesley Hoedt beter een Instagrammodel zou worden.

Pico laat verder in zijn hart kijken en vertelt haast aandoenlijk over zijn liefde voor Biglia. Daarnaast blijkt hij ook nog eens een kenner te zijn van het Eurovisiesongfestival. Rein herinnert zich dan weer plots het moment waarop Maarten Martens (AZ) Theo Janssen (Ajax) te grazen neemt.

Geniet hieronder nog eens van de dribbel van Maarten Martens:

Iets gezien in de stad? Meld het aan onze redactie

Site by wieni