podcast

#53 Radio Radzinski met Alex Mestag van Koolcast: over bekerverdriet en Vanden Borre

De meeste dromen zijn bedrog. Het is afgelopen paasmaandag nog maar eens gebleken. Rond kwart na vijf zagen duizenden paars-witte fans de Beker van België naar AA Gent gaan. Een nieuwe dreun, de zoveelste al. Rein en Pico zaten zo diep dat we er met Alexandre Mestag aka Fanthom een externe therapeut hebben bijgehaald om ons te begeleiden bij dit rouwproces.

En of dat geholpen heeft. Alex stampte samen met wat vrienden een paar maanden geleden Koolcast uit de grond. Een sportpodcast die probeert verder te kijken dan de klassieke tactische analyses en besprekingen.

Er mag al eens gelachen worden en iedereen is vrij om te zeggen wat hij wilt. Bovendien kent hij Anthony Vanden Borre al van toen hij nog een kleine ket was. En als er nu een cultfiguur is die het hart van elke mauve sneller doet slaan, dan is het balgoochelaar Anthony wel.

Daarnaast gaan we ook dieper in op de beslissing van het parket van West-Vlaanderen om geen straffen uit te delen voor de racistische uitlatingen tijdens de competitiewedstrijd van Anderlecht op het veld van Club Brugge op 19 december vorig jaar. En we blikken vooruit naar de start van de Champions' Play-offs.

Kijk hieronder nog eens naar het BRUZZ-portret van Alex Mestag naar aanleiding van de Black History Month:

Meer nieuws uit Brussel

Nieuws en cultuur uit Brussel in je mailbox?