Podcast

#61 Radio Radzinski met Jean Kindermans: over het jaar van Yari, het plan Lukaku en 1B

Godfried Roelant
© BRUZZ
10/08/2022

Tegen Seraing stonden er afgelopen weekend maar liefst zes jeugdspelers aan de aftrap. En al dat jong geweld had geen kind aan de Metallo's: 3-1 en twee goals van Amuzu. We praten er in deze nieuwe aflevering van Radio Radzinski over met Jean Kindermans. Al meer dan 17 jaar is hij de godfather van de paars-witte talentenfabriek en dus de ideale man om zijn licht te laten schijnen over heden, verleden en toekomst.

Kindermans zag in zijn leven al onnoemelijk veel talenten passeren: van Romelu Lukaku en Vincent Kompany tot Youri Tielemans en Julien Duranville. Die laatste stond afgelopen weekend niet in de basis tijdens de vlotte 3-1-zege tegen Seraing, maar zes andere jeugdproducten wel.

Kindermans, the last Brusseleir standing bij paars-wit, is dus de ideale gast om de paars-witte prestatie mee te analyseren. Zeker omdat er komend weekend ook heel wat jonge talenten aan de aftrap zullen staan bij de start van de competitie in 1B.

Maar Rein en Pico, terug van een lange fietsvakantie, komen samen met gelegenheidspresentator Toon ook nog eens terug op het afscheid van Vincent Kompany. Daarnaast zoomen ze ook in op Yari Verschaeren en vragen ze Jean of er een plan Lukaku is. Eindigen doen we met Stromae en 'Formidable'.

Iets gezien in de stad? Meld het aan onze redactie

Site by wieni