vanhaezebrouck

| "Ik moet mijn spelers uit hun comfortzone trekken en dat lukt zelfs beter in de Ardennen dan in Spanje.," aldus de coach

Anderlecht blijft dan toch in eigen land voor trainingskamp Play-off 1

VT
© BRUZZ
10/03/2018

Anderlecht gaat niet naar het zonnige Spanje, maar wel naar de Ardennen om de Play-off 1 voor te bereiden. Dat laat coach Hein Vanhaezebrouck weten. Misschien trekt de ploeg naar de avonturenparken in Durbuy van kersvers voorzitter Marc Coucke.

Normaal zou de ploeg naar voor het trainingskamp naar het Spaanse La Manga gaan, maar dat gaat dus niet door. De wijziging van het programma zou te wijten zijn aan organisatorische redenen. Dat schrijft Het Nieuwsblad. Een reisje naar Spanje brengt bovendien veel kosten met zich mee.

Het is nog niet zeker waar paars-wit naartoe zal gaan, maar de avonturenparken van Marc Coucke in Durbuy zijn een mogelijkheid. Een andere optie is Jupille, waar Vanhaezebrouck ook al met AA Gent teambuildings organiseerde.

"De Ardennen: ik ken het daar goed. Ik moet mijn spelers uit hun comfortzone trekken en dat lukt zelfs beter in de Ardennen dan in Spanje. Het belangrijkste doel blijft om de groep hechter te maken. Zodat ze het maximum geven voor elkaar,” zegt Vanhaezebrouck aan Het Nieuwsblad.

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.

Lees meer over: Anderlecht, Sport, RSC Anderlecht, Marc Coucke, Hein Vanhaezebrouck

Iets gezien in de stad? Meld het aan onze redactie

Site by wieni