Anderlecht doet terug mee na winst tegen Standard

© FM Brussel
28/04/2014

In de Play Off 1 van het voetbal heeft Anderlecht Standard verslagen met 2-1. Anderlecht doet daardoor weer helemaal mee in de titelstrijd. Het beslissende doelpunt kwam van Mitrovic.

Aan de rust zag het er nochtans niet goed uit voor RSCA. Paars-wit stond 0-1 achter. Dankzij de doelpunten van Mbemba en Mitrovic in de tweede helft, bleven de drie punten toch in het Constant Vanden Stockstadion.

Sporting Anderlecht doet door de winst weer helemaal mee in de titelstrijd. Toch blijft trainer Besnik Hasi voorzichtig. “Het verandert elke week dus we zijn er nog niet. Maar psychologisch hebben we misschien wel een tikje kunnen geven aan Standard. We zijn op de goede weg.”

Anderlecht staat nu op de derde plaats, op drie punten achterstand op leider Club Brugge. Standard staat op de tweede plaats op twee punten van de leider. Zulte Waregem neemt de vierde plaats in op vier punten van Club Brugge.

Volgende week wordt de topper Club-Brugge – Anderlecht gespeeld, een wedstrijd die voor beide ploegen van levensbelang is. In de Play Off 1 moeten nog vier wedstrijden gespeeld worden.