16 maart 2023: Zeno Debast viert met RSC Anderlecht na de uitwedstrijd tegen het Spaanse Villarreal in de 1-16de finale van de UEFA Europa Conference League
© Belgaimage

Anderlecht gaat voor drie jaar door met kledingsponsor JOMA

© Belga
08/06/2023

JOMA zal ook de komende drie seizoenen de kledingsponsor zijn van Anderlecht, zo bevestigde paars-wit donderdag. De samenwerking dateert van 2018, toen Anderlecht besliste om niet meer in Adidas-truitjes te voetballen.

"De samenwerking met JOMA is een succes", zei CEO Non Sports Kenneth Bornauw. "We zijn dan ook zeer tevreden dat we de komende jaren samen verder evolueren en nieuwe records ambiëren. JOMA is een partner die meedenkt met de club en dat mét resultaat. We kijken nu al erg uit naar de veelbelovende shirts van volgend seizoen."

Het tweede en derde shirt van Anderlecht wordt al eind juni voorgesteld. Voor het eerste shirt is het wachten tot net voor de start van het nieuwe seizoen.

JOMA zorgt ook voor de uitrustingen van onder meer Villareal, Norwich, Atalanta Bergamo, Torino en Swansea. Het Spaanse sportkledingmerk is wereldwijd actief in meer dan 120 landen.

Iets gezien in de stad? Meld het aan onze redactie

Site by wieni