Anderlecht haalt spits in tweede amateurklasse

Anderlecht en amateurclub RFC Luik hebben een akkoord bereikt over de overgang van aanvaller Dylan Lambrecth. De 24-jarige spits blijft nog twee weken bij Luik en trekt nadien meteen naar Roeselare, dat hem leent van Paars-Wit.

RSCA haalt Lambrecth weg bij Luik en stelt hem tot het einde van het seizoen ter beschikking van de leider uit de Proximus League. Tot 22 januari blijft Lambrecth nog bij Luik om er de competitieduels tegen Couvin en Givry af te werken.

"De centrumspits kende zijn jeugdopleiding bij KRC Genk. Daarna volgden Patro Eisden MM, het Italiaanse Como, KSC Grimbergen en dus ook RFC Luik. Bij de Luikenaars vond hij dit seizoen al dertien maal de weg naar doel", klinkt het bij Roeselare.

De transfer doet wel wat wenkbrauwen fronsen, want Lambrecth (niét Lambrecht) speelt drie reeksen lager dan Anderlecht en is ook al 24. Het Laatste Nieuws schreef eerder dat de transfer er enkel komt door bevriende contacten en dat de aanvaller wellicht geen minuut zal spelen voor paars-wit. Dat hij onmiddellijk wordt uitgeleend, lijkt die suggestie te staven.

Fijn dat je wil reageren. Wie reageert, gaat akkoord met onze huisregels. Hoe reageren via Disqus? Een woordje uitleg.
Lees meer over
Lees ook

Anderlecht stuurt Deschacht naar B-kern

sport 1518600085 Updated: 14/02/2018 - 13:49

Nieuws uit Brussel in je mailbox?

Lees ook